lördag 12 april 2008

Vårväder

Visst är det vårväder nu, ena dagen sol och nästa snö.
Var på en promenad i Kilsbergen där både vitsippor, blåsippor och tussilago växte. Man blir glad i hela kroppen när man ser det.

Förra helgen var vi med Johnny när han och 4 ungdomar till från Örebro Bågskytte klubb Jaktpilen tävlade i inomhus SM i Karlskoga. Dom var jätteduktiga allihop.
Idag har jag varit på knyppelkurs i Örebro, där vi fick lära oss att tyda dom Danska mönstren. Danskarna har ett annat sätt att knyppla på eller det kan man kanske inte säga heller utan det heter på andra sätt och är lite olika bara. Fast det kan vara nog så krångligt fast mönstret ser jättelätt ut. Kul hade vi i varje fall och lärde oss något gjorde vi också.
Hon som höll i kursen heter Anita Olsson och har ett företag som heter Väv-Lina som då säljer knyppelgarn, mönster, böcker och diverse tillbehör. Mycket då från Danmark
Naturligtvis var jag ju tvungen att köpa något för det gjorde ju alla andra (går bra att skylla på det), det blev 2 böcker och en guldtråd så att jag kan göra klart den sista ängeln till krubban.

Inga kommentarer: