torsdag 2 april 2009

Fint väder

vilket innebär första turen på motorcyklarna, trodde inte att det skulle kännas så rätt redan från början efter en lång vinter och jag bara övningskört en säsong, men det var bara att ta vid där man slutat, å vilken härligt känsla det var.

Har hunnit sticka lite också, väskan som verkade bli en resväska är tovad och klar, lagom att ha när man ska till affären och handla. Stickad med garnet Easy från Sandnes och rundsticka nr 7.
Den var lite tråkig att göra för det var bara runt runt och runt hela tiden. Men bra blev den.


Härom dagen fick vi hjälpa Johnnys kompis när han satt sig fast uppe på en liten väg i Kilsbergen Vi tyckte det var kul fast han själv tyckte att det var lite skämmigt.
Våra två tjejer är jättetrötta när dom kommer hem på kvällarna, ikväll hamnade dom i en hög på golvet, men visst ser det mysigt ut.


2 kommentarer:

Agneta sa...

Det är detta som gäller: http://www.hanksyarn.com/2009afghan.aspx
Vet att det ska bli en filt i slutändan men inte mer
Glad påsk

The Willow Fairy sa...

Vi hade också premiärtur på hojarna för ett tag sedan och det var som du säger bara att börja där man slutade. Jag tog mitt kort förra hösten och har inte kört än 100 mil på min egen hoj än. Jag trodde man skulle vara betydligt mer ringrostig. Enda "problemet" jag hade var att jag glömt vilket håll som var av på choken - hejvad det gick även utan gasande...