tisdag 5 juli 2011

Cypress sjalen

växer sakta men säkert. Har nu 724 maskor och 48 markörer, 3 varv tar 1,5 timme att sticka.Håller även på och knypplar på ett långtidsprojekt. 5 cm tar ca 3 timmar. Att det tar så lång tid beror på stor del att garnet är så grovt så det tar tid eftersom det är jätteviktigt att dra i trådarna ordentligt.
3 kommentarer:

dessi9 sa...

Vackra arbeten du har på gång, men väldigt arbetskrävande. Om två väckor ska jag hämta min lilla valp och då får jag också se en katt som din Herman eftersom min uppfödare har en sådan som kallas Säcken (eftersom han ser ut som en säck när han sitter). Det ska bli jättekul.

Carina sa...

Här i stan börjar vi prata om att kanske försöka få igång en knyppelkurs. Frågan är bara vem som vi kan få som ledare. En del har inte knypplat tidigare och en del har som jag kunskaperna långt tillbaka. Skulle vara så jätteroligt att försöka igen. Knyppeldynan börjar damma.

Smycka sa...

Jistaness så många pinnar du hade på knypplingen!!! Kikade på en nybörjar video i gårnatt och där hade hon 4 pinnar! *asg* Men fint blir det! Imponerande!