måndag 12 mars 2012

Länge sedan

jag uppdaterade min blogg och vad kan jag då gjort som varit så upptagen.

Den 1 mars var jag för första gången i mitt liv iväg och fixade naglarna, man känner sig jättefin när man gjort det, så det lär inte bli sista gången jag gör det.


Den 1-4 mars var jag med och hjälpte till på Nerikes kattklubbs utställning här i Örebro.


Den 8 mars var jag och Camilla på Stickcafé i Lillkyrka, det är ett gäng mysiga damer med massor av ideer. En dam hade virkat denna sjal, men hade inget mönster eller visste vad tekniken hette.


Camilla och jag gick igång på alla cylindrar eftersom vi tyckte den var kanonfin, även om ingen av oss är så speciellt förtjusta i virkning. Camilla gick ut med en förfrågan på onlinestickningen på facebook och det tog inte lång stund innan vi fick veta att tekniken heter krokodilfjäll.
Så nu har jag provat på den efter instruktioner på youtub.


Inte helt lätt i början men sen upprepas det hela tiden. Så nu är det en sjal på gång men inte med det rosa garnet.

Den 9 mars på dan var jag och Håkan på Johnnys skola och tittat när han och Jessica presenterade sitt projektarbete, det handlar om Volvos historia. Dom hade även bjudit in föreningen Unknown.

längst till höger på bilden så står Johnnys gamla krockade bil som skolan fått från skroten för att användas till utbildning
och till vänster på bilden är hans nya bil

Och på kvällen var vi på O´Learys och lyssnade på Örebro All Star igen.Och till sist den 11 mars var jag på Årsmöte med Närkes Handaverk.
Inga-Britt Ritzman var inbjuden att prata om Örebro Läns Slöjdföreningen.Hunnit med massor, men kanske inte riktigt det jag velat hinna med.

Inga kommentarer: