tisdag 28 december 2021

31:a inlägget och det sista för i år

 Har inte haft ork till att blogga. Vi håller på att byta kök i huset, svärsonen har jobbat med sånt förut så han har fixat med alla ritningar och beställningar och sånt, och nu håller han och maken på att sätta ihop allt. Har också haft elektriker här som dragit nya kablar till köket och byter ut elcentral osv. Vår förhoppning var att köket skulle ha varit klart till jul, men sjukdomar kom i vägen så det blev inte så. Men det går framåt ändå. Och mitt i allt detta så går vår panna sönder. Inser att den faktiskt är 22 år gammal, så det fick bli en ny istället. MEN några delar till nya pannan ligger i en cintainer på ett fartyg ute till havs någonstans och väntas komma framåt februari. Nu har vi ju tur att pannan fungerar ändå, men den går enbart på el. Mindre lyckat i dessa tider. 

Både jag och maken skulle ha opererats i december, men som blivit framflyttat, vilken jag är oerhört glad för. Hur tusan skulle vi ha orkat med det.

Men lite stickande har det blivit och även lite läsning, men glömt att fota av böckerna.

Sjalen Värmland från abbonemanget #ullenviärvde


Födelsedagspresent till svärdottern

Stoppnålsgumma som jag stickat 3 stycken i julklapp


Och nya Bosniansockor till svärmor

Ett par vantar som är för stora och inte har några tummar.
Önskemål från dottern, eftersom barnbarnet när han är trött en kväll och dom ska åka hem inte vill sätta på sig vantar utan låna mammas som bara är att dra på. Då tillverkades dessa.

Har börjat med pärlor igen och provar på lite figurer. Hur kul som helst


Och ett armband


Inga kommentarer: