måndag 20 juli 2009

I Edsbyn

har vi varit till i helgen. Johnny tävlande i junior SM i Bågskytte. Åkte upp redan på torsdagen, stannade till vid Tulivippa som är en stor loppmarknad


och även vid Leksands knäcke för att köpa med lite knäckebröd


Vi fick bo hos min svåger och svägerska i Mora under dessa dagar vilket var helt fantastiskt, dom klev upp på morgonen och gjorde frukost åt oss och när vi var klara för dagen så stod maten på bordet när vi kom hem. Det är inte ofta man blir så bortskämd.

På fredag kväll tog vi svägerskans biloch åkte ner till stan och köpte mjukglass och tittade ut över vattnet. En underbar kväll.Men som sagt på fredagen tävlades det i jakt i skogen
och på lördagen var det fält, också det i skogen
och på söndagen var det tavla, vilket var på en idrottsplan.


Det gick inget bra för Johnny, han kom näst sist alla dagarna men han var inte ledsen för det. Vi visste att det inte skulle gå så bra eftersom våren har ägnats åt skolarbete och motorcykel körkort. Detta blev som en sporre för honom att verkligen lägga i en högre växel på bågskyttet framöver.

Jag och en motorcykel hade gjort ett besök i diket på onsdagen, vilket resulterade i ett blåslaget, sårigt och ont ben så jag kunde inte följa med ut i skogen och gå. Men istället kunde jag sticka klart Stickameras julisockor Polly Jean.2 kommentarer:

Carina sa...

Snygga sockor i alla fall.

Smycka sa...

Men, det var ju himlans dumt att kika ner i ett dike när man kan njuta av lukten när man åker på vägen! ;) Hoppas att det inte var för allvarligt! Loppis är alltid roligt! Hoppas det gick bra med bågskyttet! Fina sockar också!

Kram =o)