onsdag 7 oktober 2009

STOR SORG

Vår älskade Misse blev akut sjuk idag och finns nu i Katthimmlen. Känns hemskt tungt.
Det är dessa gånger som man undrar varför man har djur, dom lever ju så kort tid jämfört med oss. Men samtidigt skulle jag inte kunna leva utan dom.Igår fick jag denna svamp av våra bästa vänner.


Håkan och jag älskar svamp, men jag kan inte gå ut i skogen och plocka och Håkan hinner aldrig, så det är en lyx med all denna svamp.

Jag har varit på Sticka-te träff ikväll där jag började sticka på en ängel ifrån Johnna Wallins julhäfte. Ser fram emot hennes nästa julhäfte.Marina har varit och tränat Exxa tillsammans med bästa vännerna C och hennes hund Zeke. Exxa och han gillar verkligen varandra och jag måste säga att hon har bra smak. Han är jättevacker.


3 kommentarer:

Carina sa...

Hajade till när jag såg bilden på din lilla Misse. Hon ser ju precis ut som vår lilla Kattfröken. Jag tänker med fasa på den dagen det är dags för henne. Vi hade hund när jag bodde hemma och det kom ju en dag för dom också och det var ju en sorgens dag. Känner med dig.

Ylva Kangedal sa...

Sänder många varma tröstekramar till hela Er familj ........

Bluewhiskey sa...

Usch så hemskt, jag beklagar verkligen sorgen, det är hemskt att förlora sina husdjur (två har gått ut och bara försvunnit för mig) det blir så tomt efter dom.