söndag 13 juni 2010

Världsstickdagen och fotboll

Ja det finns väl ingen likhet egentligen mellan dom två sakerna, stickning gillar jag, fotboll gillar jag inte, men sådan var min lördag.

Började dagen i Kumla på skoindustrimuseet för att fira världsstickdagen där det var försäljare och massor av stickerskor på plats.
Tyvärr så var det dåligt väder så vi fick hållas inomhus, fast å andra sidan så var det lite kul eftersom vi verkligen kunde visa upp vår knyppelutställning också. Inget ont som inte har någo gott med sig.


Var även med på en workshop med Johanna Wallin. Temat var stickade blommor.
Och som vanligt provar Petra att sätta något på huvudet. Kransen är gjord av Johanna Wallin och hon har vunnit en tävling med den.Jag hann göra en viol.På kvällen var jag och Håkan och goda vänner på sportbaren O´Learys för att äta gott och titta på fotboll. Fotboll intresserar mig inte ett dugg liksom många andra sporter men vad gör man inte för att tillbringa kvällen med folk man tycker om. Håkan och Hasse var tålmodiga med att svara på alla mina frågor. Måste jag sitta och titta på något så vill jag ju ändå veta en del så att jag kan hänga med, även om intresset inte finns eller funnits kanske jag ska säga.


Här kommer en lite aning om hur mycket jag visste om fotboll när vi kom dit.

Min första fråga till mina läromästare var, vilka är dom med vita tröjor? fick svaret England. Ok, vilka är dom med blå tröjor? USA. Ok, och vilka är dom med gula tröjor? såg då hur bägge vek sig av skratt och frusande svarade, domarna. Aha..... förstod hur bortgjord jag var, men men dom känner mig så det bjuder jag på. Fast ska ärligt erkänna att jag kan nog följa med fler gånger.

1 kommentar:

Camilla sa...

Tack så mycket för igår, njuter fortfarande...