söndag 17 augusti 2008

Höstväder

I helgen har Johnnys bågskytteklubb arrangerat DM i bågskytte, dom flesta av klubbens ungdomar var med och tävlade men Johnny ville jobba istället, vi var många föräldrar som också hjälpte till. Vi hade tur med vädret, uppehåll hela dagen utom precis i slutet vid prisutdelningen men eftersom det regnat hela veckan före så var det minst sagt sumpmark. Runt "cafét" var det lervälling. Men det var inga ledsna miner för det ändå.

På vänster sida i lila tröja syns Ludvig, strax till höger om tornet i lila tröja är Lisa, sen längst till höger också i lila tröja syns Mattias. Johnny och Susanne sitter i tornet.



Vårt "café"

Det var så OTROLIGT mycket getingar så vi hade en mamma som bara stod och slog ihjäl getingar hela tiden. Vi är övertygade om att vi sanerade bort ett antal getingbon bara genom slå ihjäl dom som kom.

Vi hade även andra djur på besök alldeles vid gärdet intill oss, som inte tog någon notis om alla skyttar eller hästar med ryttare som red förbi. Fast dessa djur var betydligt mycket trevligare att ha i närheten.




Dom erfarna eller jägare kanske man ska säga, sa att det var ett par som "lekte", dom fick till det lite senare såg vi.


Stickar för fullt på min Junosjal, en perfekt tv-tittar stickning, den är nu 88 cm lång, alltså för kort än så länge.


Det är fler än jag som gärna kurar ihop sig i höstrusket. Det är Amalia, Ettan, Fia och Virgo



Inga kommentarer: