måndag 30 augusti 2010

Öland


Hela familjen, Carl, Exxa och Stisse åke dit i fredags för att Johnny skulle vara med i 3D SM i bågskytte. Nu har han ju inte tränat så mycket under våren och sommaren för han har tappat sugen, men denna tävling var anmäld till för länge sen och stugan betald osv, så vi bestämde att det fick bli antingen en sista tävling eller en nystart och det blev en nystart. Tack och lov insåg han att han verkligen älskade att hålla på med bågskytte vilket Håkan och jag visste men det är ju han som måste vilja.
Tävlingen var i och runt om Borgholms slottsruin.

Johnny var tvungen att laga lite på bågen och eftersom det inte fanns någon bricka tillgänglig så fick mina sticktillbehör duga.

Men vi passade på att turista också, under dagtid var det jag, Marina och Carl som åkte runt lite men på kvällen följde Håkan och Johnny med.

Ullcentrum var första stop. Blev lite förvånad när jag såg skylten och huset där det var men insidan var betydligt bättre.

Sedan stannade vi vid Sandviks kvarnWannborga Vin & Lamm


Strutsfarm


Ingemors Hemslöjd


Byrums Raukar
Trollskogen, där det växer träd på träd och murgröna på träden.Långe Erik, tyvärr så hade det hunnit bli mörkt då så det blev inte så bra bilder.

Istället för rondellhund så hade dom en rondell väderkvarn, den var inte så snygg är vi åkte där på dagen men när vi åkte på kvällen upptäckte vi att det lös om den. Det var riktigt snyggt.Vår hittekatt Stisse mår utmärkt.


Jag har stickat klart dom långa strumporna. Dom blev kanonbra.


I kväll är det knyppling som gäller.

1 kommentar:

Unknown sa...

Vilken härlig välling-mage! :-)