söndag 22 augusti 2010

Sticka och Knyppla


har det varit dåligt med denna vecka. Har försökt att vila så mycket som möjligt inför helgen som varit nu.

På fredag kväll tog vi oss en promenad längs med Svartån för att titta på alla som fiskade kräftor och efter det gick vi på O´Learys och lyssnade på Örebro All Star som spelade.


Försökte göra mig till och ha på mig högklackat, vilken dundermiss kan man väl säga, insåg att dom skorna bara ska användas när man ska gå bort för att sen sitta ner. På ena foten hade jag 4 skavsår varav 2 gått sönder, den andra foten bestod bara av 1 skavsår som var helt.
Eftersom jag skulle ut på lördagkväll igen så var det bara att åka iväg och försöka hitta andra snygga/sköna skor utan klack.

Vi är ett gäng vänner som har kommit på att vi ska gå ut och äta 1 gång i månaden och prova på olika sorters restauranger och nu var det dags för sushi på East West Sushi. Ingen av oss hade ätit det förut så det var spännande.
Började med Misosoppa med tofu, smakade inte så värst vidare gott.


Tog sedan Sumo som då är lite av allt. Ja vad ska man säga, det var gott men inte så gott att jag skulle föredra det framför en ordentlig köttbit. Men många säger att man behöver äta det flera gånger innan man verkligen kan njuta av det. Tänker nog prova på fler gånger.


Efter maten gick vi ut på stan för att titta på uppträdanden i samband med Kungen och drottningens besök.

Och efter det var det åter dags för O`Learys och Örebro All Star, det var en annan repertoar denna kväll.
En undebar helg har det varit men man inser verkligen att kroppen inte längre tillhör en 20-åring.

På onsdag börjar stickcafé på konditori Vasa, det ser jag verkligen fram emot.


3 kommentarer:

Petra sa...

Va gott det ser ut. Ge inte upp med sushin. Vi kan prova med andra bestick nämligen stickor nästa gång. Det blir säkert ännu godare.
Det var roligt att se dig i vimlet! Kram Petra

Camilla sa...

Fullt ös medvetslös...

Heldri sa...

Jag har samma problem som dig med högklackat. Jag vill så gärna kunna vara festfin men ska det promeneras är det lågskor som gäller.

I mitt hushåll äts det sushi med jämna mellanrum - efter varje tenta firas det på eastwest!